Blocks Velsen-Noord

Jouw werkomgeving op maat.
De beste investering.

14 MULTIFUNCTIONELE FLEXIBEL IN TE DELEN BEDRIJFSUNITS

Blocks Velsen-Noord bestaat uit 14 bedrijfsunits, die onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. Alle units zijn uitgevoerd met een overheaddeur en hebben raampartijen op de verdieping. Hierdoor kan de begane grond gebruikt kan worden als productie en/of showroom ruimte en biedt de verdieping de mogelijkheid voor overige bedrijfsdoeleinden zoals kantoor. Zolang de bouw nog niet gestart is, kan in overleg met de ontwikkelaar de overheaddeur vervangen worden door een glazen pui. De begane grond kan dan benut worden als showroom.

GEVESTIGD OP EEN MODERN, HOOGWAARDIG EN GOED TE BEREIKEN LOCATIE!

Blocks Small Business Parks Velsen Noord is gevestigd op bedrijventerrein Grote Hout. Bedrijventerrein Grote Hout Distriport Ymond is een relatief nieuw bedrijventerrein, met nieuwe faciliteiten, in een bestaande omgeving en was vroeger het NAM-terrein.

Het terrein bestaat uit een aantal deelgebieden, te weten; een openbaar kade-terrein geschikt voor zee- en binnenvaart met op- en overslagfaciliteiten. “Droge” kavels voor bedrijven. En enkele kavels met ontwikkelbestemming voor bedrijfsruimte en/of kantoren.

De Grote Hout ligt in Velsen-Noord nabij Beverwijk. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en bevind zich in de directe nabijheid van grote industrieën zoals Tata, CVG, Nuon en de haven van IJmuiden.

Blocks Velsen-Noord wordt gerealiseerd op een perceel bouwgrond, gelegen aan de Concordiastraat ter hoogte van nummer 84 te Velsen-Nood. De wegen zijn nieuw aangelegd en er is veel groen.

Beschikbare Blocks in Velsen-Noord

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere Blocks op business park Velsen-Noord vul dan snel onderstaande antwoordformulier in en wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Teruggebeld worden?

Laat hier jouw naam en telefoonnummer achter.

Lees meer over Blocks

Download de Velsen-Noord brochure

Bel met de Blocks Servicedesk

088 28 28 700