Blocks soorten

Flexibel, multifunctioneel, veilig, representatief en de hoogste kwaliteit.
Blocks’ units; geschikt voor ieder bedrijf.

Hoe ziet Blocks eruit?

De Blocks units bevinden zich zowel op de begane grond als de eerste verdieping. Elke unit is multifunctioneel en kan worden gekoppeld aan andere Blocks voor de ruimte die bij jouw onderneming past. De units kunnen worden gebruikt als:

Modern kantoor

De eerste verdieping van Blocks biedt de ideale locatie voor een prachtig modern kantoor.

Werkplaats/loods

De begane grond van Blocks biedt genoeg ruimte voor verschillende hoogwaardige op maat schaalbare werkplaats en loodsen.

Showroom/atelier

Blocks units kunnen ook gebruikt worden als creatieve ruimtes op de verdieping veel lichtinval: Perfect geschikt voor een showroom/atelier.

Opslag

De units op de begane grond zijn zeer geschikt als opslag en garageboxen. Ideaal voor webshops of de stalling van luxe voertuigen.

Schaalbaar en schakelbaar

Blocks faciliteert en creëert betaalbare kleinschalige bedrijfsunits, makkelijk schaalbaar en schakelbaar. Zo biedt Blocks jou de flexibiliteit om jouw ideale bedrijfsruimte te creëren. Kies jij voor een oppervlakte van 15 of 300m2Bepaal zelf de indeling van jouw Blocks naar het Blocks principe. Wil je alleen werkplaats op de begane grond of wil je die verbinden met een modern kantoor op de verdieping? Bij Blocks kan het allemaal.

Multifunctioneel

Modern kantoor

Zet je jouw Blocks unit in als modern kantoor, geniet je van een grote hoeveelheid lichtinval dankzij de glazen panelen. Bovendien heeft iedere Blocks een eigen toegangsdeur via de binnenplaats, waardoor het de uitstraling krijgt van een business-loft.

Showroom/Atelier

Dankzij de glazen panelen geniet je met deze units van een natuurlijk verlichte ruimte, ideaal voor een showroom of atelier. Koppel units makkelijk met elkaar, ook met units op de begane grond, voor de combinatie die perfect aansluit op jouw wensen.

Werkplaats/Loods

De hoge bouwkwaliteit van de units maken deze zeer geschikt voor een werkplaats of loods. Dankzij de zeer hoge vloerbelasting kan je zware machines en materiaal makkelijk kwijt. De deels overdekte ingang biedt bovendien de mogelijkheid om makkelijk te laden en lossen.

Opslag

De Blocks units op de begane grond zijn bovendien zeer geschikt als garage of opslag ruimte, dankzij de hoge vloerbelasting en (deelse) overkapping. Deze units zijn beperkt leverbaar en aanwezig in de Blocks Small Business Parks.

Voorwaarden

Blocks zijn schakelbaar en schaalbaar.Blocks biedt je bedrijfsruimte op maat, die jij op je eigen manier en met jouw eigen identiteit invult. Kies zelf de breedtemaat, het aantal toegangsdeuren en andere voorwaarden voor jouw ruimte. Blocks vult het voor je in. Blocks zijn hoogwaardig en  gebouwd met een hoge isolatie waarde van warmte en geluid. Per project locatie wordt een specifieke technische omschrijving gemaakt van het Blocks Small Businesspark. De voorwaarden die gelden voor ieder park en die in onze Blocks genen zitten zijn:

  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Milieubewuste bouw
  • Duurzaam en groen
  • Goede garanties van aannemer en onderaannemers
  • Voorzien in de behoefte van de Blocks gebruikers

Meerwerk

Extra wensen? De mogelijkheden zijn eindeloos binnen Blocks. Wij helpen je graag het meeste uit jouw Blocks te halen, aan de hand van jouw wensen en behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan een keukenblok of een extra tussenmuurtje. Neem contact met ons op om dit samen te bespreken.

Goed beveiligd

Eigen ingang

Parkeerplaatsen

Zonnepanelen

Kopen

Liever meteen in het bezit van jouw eigen Blocks? Dan is kopen misschien iets voor jou.
Lees verder op onze kopen-pagina.

Beleggen

Investeren in Blocks voor de verhuur? Met Blocks geniet je van een solide rendement vanaf 8%.
Lees hier meer over op de beleggen-pagina.

Teruggebeld worden?

Laat hier jouw naam en telefoonnummer achter.

Lees meer over Blocks

Download de algemene brochure

Bel met de Blocks Servicedesk

088 2828 700