Over ons

Blocks; het nieuwe huisvestigingconcept.
Jouw eigen bedrijfsruimte op maat.
Duurzaam, flexibel en functioneel.

Onze Blocks

Blocks Small Business Parks is gericht op het stimuleren en bevorderen van de lokale zzp’er en kleine zelfstandigen. Wij faciliteren en creëren betaalbare kleinschalige bedrijfsunits, passend voor iedere ondernemingen. De Blocks ruimtes variëren van 15 tot 300 m2, te gebruiken als werkplaats, opslagruimte, of kantoorruimte. Behoefte aan meer opslagruimte? Of juist meer werkruimte? Deel jouw Blocks in zoals je zelf wilt.

Flexibele parken

Blocks zijn multifunctioneel, waardoor je als ondernemer complete vrijheid hebt in de manier waarop je ze indeelt. Daarnaast kan je jouw Blocks werkruimte makkelijk uitbreiden, waardoor Blocks meegroeit met jouw bedrijf.

Duurzame Blocks

Blocks investeert in een duurzame toekomst. De bedrijfsruimtes zijn milieuvriendelijk dankzij de duurzame bouwmaterialen. Daarbij streeft Blocks naar een energieneutraal Business Park. Investeer niet alleen in een bedrijfsruimte, maar in een duurzame en betere toekomst.

Blocks doet meer

Blocks maakt ondernemen makkelijker, met vrijblijvende diensten en services. Daarnaast kan je op ons Business Park gemakkelijk connecties leggen met de andere ondernemers. Je breidt zo snel je netwerk uit. Met Blocks investeer je in meer dan een ruimte.

Kopen

Liever meteen in het bezit van jouw eigen Blocks? Dan is kopen misschien iets voor jou.
Lees verder op onze kopen-pagina.

Beleggen

Investeren in Blocks voor de verhuur? Met Blocks geniet je van een solide rendement vanaf 8%.
Lees hier meer over op de beleggen-pagina.

Meer weten over Blocks? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Teruggebeld worden?

Laat hier jouw naam en telefoonnummer achter.

Lees meer over Blocks

Download de algemene brochure

Bel met de Blocks Servicedesk

088 2828 700