Blocks kopen

Droom je van jouw eigen bedrijfsruimte?
Blocks biedt het op maat tegen gunstige tarieven.
Jouw eigen Blocks: de slimste koop.

Waarom Blocks kopen?

Blocks Small Business Parks bieden talloze voordelen waarover andere bedrijventerreinen niet beschikken. Zo is jouw eigen bedrijfsruimte 24/7 beschikbaar en beveiligd. Blocks kopen biedt echter nog meer voordelen:

Goedkoper dan huren

Het kopen van een Blocks unit is een stuk goedkoper dan huren. Geen maandelijkse investering in een huurbaas, maar een in jezelf. Aan het eind van de rit, en tijdens, een stuk voordeliger.

Jouw eigen unit

Jouw Blocks, jouw eigendom. Wil je een stellage tegen de muur zetten of zwaar materiaal plaatsen? Je geeft zelf invulling aan de ruimte zoals jij dat wilt, als eigen baas. Bovendien ben je met Blocks voorzien van je eigen adres.

Investering voor later

Het kopen van een Blocks unit is een slimme investering voor later. Na het afbetalen ben je zorgeloos eigenaar van jouw Blocks. Zelf gebruiken of liever verhuren? Bij Blocks kan het allemaal.

Schakelbaar & schaalbaar

Kies je oppervlakte en type unit. Of je nu op 30 of 300 m2 wil werken, op zoek bent naar kantoorruimte, werkplaats, stalling of (webshop-)voorraadruimte, of een combinatie; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Blocks’ financieringsmogelijkheden

Blocks is voor iedereen betaalbaar. Van startende ondernemer tot gevestigde naam; wij maken een eigen bedrijfsunit mogelijk. Lees hieronder meer over de financieringsmogelijkheden voor zakelijke en professionele klanten.

Blocks financieren

  • Lage maandlasten
  • Via een intermediair
  • Via uw huisbank
  • Of alternatieve financieringsmogelijkheden

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen sluit u snel en eenvoudig uw zakelijke hypotheek voor onder andere uw bedrijfspand, uw appartement voor de verhuur of commercieel vastgoed. Zo lang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren. Wij brengen zakelijk hypothecaire financieringen tot stand tussen ondernemers en investeerders, zonder tussenkomst van een bank. Eén private investeerder uit ons netwerk financiert uw onroerend goed.

De ondernemer centraal
Als ondernemer bepaalt u het tempo waarin wij werken; wij kunnen snel schakelen. En dat moet ook, investeerders wachten niet! Mogelijk hanteert een rente tussen de 4,95 en 6,5%. Dit is hoger dan bancair, toch zijn in veel gevallen uw maandlasten een stuk lager. Bij ons lost u af naar 50% van de waarde van het onroerend goed. Daarnaast kunt u altijd, zonder ingewikkelde restricties boetevrij geheel of gedeeltelijk extra aflossen. Dit geeft u maximale flexibiliteit. Niet onbelangrijk: bij Mogelijk is de waarde van het onderpand belangrijker dan uw jaarrekening. Zeker als u starter bent, is dit heel interessant!
Bent u ondernemer en wilt u een zakelijke hypotheek tussen € 50.000,-tot € 500.000,-? Ontdek dan nu of wij uw object kunnen financieren.

Garanties

Bij Blocks Business Parks heb je de garantie van een veilige en solide werkruimte. Wij maken een selectie van een goede betrouwbare aannemer, aangesloten bij vakinstanties, die volledig naar alle bouwbesluiten werkt. Ook dragen wij zorg dat wij gedurende de bouw de garanties van de aannemer aangeleverd krijgen. Zo ben je bij Blocks verzekerd van een zeer hoge vloerbelasting en hoge kwaliteit.

ONZE LOCATIES

Je vindt Blocks momenteel in Alkmaar en Breda. Bekijk hieronder per locatie welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Blocks naar jouw buurt halen? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Teruggebeld worden?

Laat hier jouw naam en telefoonnummer achter.

Lees meer over Blocks

Download de algemene brochure

Bel met de Blocks Servicedesk

088 2828700