Blocks huren

Jouw eigen werkplek huren?
Blocks bemiddelt graag voor je
met verhuurders.

Waarom Blocks huren?

Je bent op zoek naar een geschikte ruimte voor je bedrijf, maar ziet het op dit moment niet zitten om te kopen. Werkruimte huren bij Block is een uitstekend alternatief voor kopen. Je hoeft bijvoorbeeld niet direct geld vrij te maken voor een grote investering. Huren bij blocks Biedt vele voordelen:

Schakelbaar & schaalbaar

Blocks faciliteert betaalbare bedrijfsunits, makkelijk schaalbaar en schakelbaar. Of je nu op 30 of 300 m2 wil werken, op zoek bent naar kantoorruimte, werkplaats, stalling,(webshop-)voorraadruimte, of een combinatie; Blocks biedt jou de flexibiliteit om jouw ideale bedrijfsruimte te creëren.

Full service

Van wifi-netwerken, 24/7 beveiliging tot onderhoud aan het Small Business Park, Blocks biedt je volledige service.

Duurzaam

Onze Blocks zijn duurzaam gebouwd, waarbij we altijd kwaliteit boven kwantiteit stellen. We bouwen met materialen met hoge isolatie waarde voor warmte en geluid. Daarnaast zijn de Blocks voorzien van zonnepanelen. Alles om het energieverbruik zo laag mogelijk te maken, en de rekening natuurlijk ook.

Goede locatie

Alle Blocks Business Parks vestigingen hebben een centrale ligging, dichtbij stadscentra. Zo zijn ze goed bereikbaar voor alle vormen van vervoer, zowel voor jezelf als voor jouw bezoekers. Daarbij liggen alle vestigingen in een representatieve omgeving, wat doorstraalt op jouw Blocks.

Blocks’ financieringsmogelijkheden

Blocks hypothecair financieren? Dat kan via mogelijk.nl

Huurgaranties

Bij Blocks Business Parks heb je de garantie van een veilige en solide werkruimte. Wij maken een selectie van goede betrouwbare aannemers, aangesloten bij vakinstanties, die volledig naar alle bouwbesluiten werken. Ook dragen wij zorg dat wij gedurende de bouw de garanties van de aannemer aangeleverd krijgen. Zo ben je bij Blocks verzekerd van een zeer hoge vloerbelasting.

Vraag meer informatie aan

ONZE LOCATIES

Huren bij Blocks kan momenteel in Alkmaar, Hoofddorp en Velsen-Noord. Bekijk hieronder per locatie welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Blocks naar jouw buurt halen? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Teruggebeld worden?

Laat hier jouw naam en telefoonnummer achter.

Lees meer over Blocks

Download de algemene brochure

Bel met de Blocks Servicedesk

088 2828 700