Blocks financieren

Blocks financieren op jouw manier.
Veilig, betrouwbaar en goedkoop.

Waarom kiezen voor financieren?

Het financieren van jouw eigen Blocks biedt vele voordelen. Zo is er geen sprake van een initiële investering van 50% van de koopsom, maar betaal je maandelijks lage lasten. Bovendien heb je zelf als ondernemer controle over alle aspecten van de financiering, zoals de betreffende bank en de intermediair.

Lage maandlasten

Met de lage maandlasten van de financiering maken wij Blocks voor iedereen betaalbaar. Een slimme investering voor later, tegen lage kosten voor nu.

Via uw huisbank

Bij een zakelijke financiering wil je de zekerheid van een betrouwbare, veilige bank. Daarom kan je jouw Blocks financieren via jouw eigen huisbank.

Via een intermediair

De zakelijke financiering van jouw Blocks kan makkelijk via een betrouwbare intermediair naar keuze, zoals je boekhouder, administrateur, accountant of adviseur.

Alternatieve mogelijkheden

Blocks denkt graag mee met de startende ondernemen en begrijpt dat het financieren van een Blocks een opgave kan zijn. Daarom biedt Blocks ook huurkoop en koop op afbetaling.

Blocks’ financieringsmogelijkheden

Blocks hypothecair financieren? Dat kan via mogelijk.nl

Huren of Kopen?

Veel zelfstandigen die op zoek zijn naar een bedrijfsruimte vragen zich af wat voordeliger is: kopen of huren? Het antwoord is niet voor iedereen hetzelfde, gezien dit ligt aan de persoonlijke omstandigheden van de ondernemer. Zo krijg je bij financiering niet alleen te maken met aflossing, maar ook met rente. Hoewel huren dan goedkoper is per maand, wordt de unit vervolgens niet jouw eigendom. Het is dan op korte termijn misschien wel goedkoper, maar op lange termijn niet voordeliger. Lees meer over het verschil tussen huren en kopen in het gelijknamige artikel, binnenkort beschikbaar.

ONZE LOCATIES

Je vindt Blocks momenteel in Alkmaar en Breda. Bekijk hieronder per locatie welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Blocks naar jouw buurt halen? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Teruggebeld worden?

Laat hier jouw naam en telefoonnummer achter.

Lees meer over Blocks

Download de algemene brochure

Bel met de Blocks Servicedesk

070 406 5756