Beleggen in Blocks

Een solide rendement vanaf 8%.

Investeren in de groeimarkt

De vraag naar kleinere bedrijfsruimten blijft de komende jaren toenemen. Deze toenemende vraag en een beperkt aanbod zijn de belangrijkste pijlers voor een mooi rendement en significante waardestijging. Daarbij geniet je bij een Blocks belegging van:

Marktvraag

Het aantal kleine zelfstandigen in Nederland is gestegen tot boven de miljoen de afgelopen jaren. Grote industrie trekt weg naar lageloonlanden en ambacht komt daarvoor terug. Kleine webwinkels gaan de concurrentie aan met traditionele winkelketens. Hierdoor verschuift de marktvraag steeds meer naar kleine bedrijfsruimten en daar speelt Blocks naadloos op in. Lees het nieuwsbericht met onderzoek over deze toenemende marktvraag.

Huurgarantie

Indien je voor meer dan EUR 100.000,- investeert kan je profiteren van de verhuurgarantie waarbij Blocks gedurende een jaar de huur garandeert. Zo maak je na oplevering direct rendement totdat er huurders in jouw Blocks zijn geplaatst. Zorgeloos verhuren, waardoor jij je als ondernemer kan focussen op jouw werkzaamheden. 

Vermogensopbouw

Blocks is een tastbare belegging met de zekerheid van eigen onroerend goed. Uitstekende verhuurbaarheid, onderhoudsarme units en een eenvoudige exploitatie zorgen voor een mooi rendement. Je beslist als eigenaar helemaal zelf wanneer je jouw Blocks weer verkoopt en daarmee je investering weer in geld omzet. De  huurinkomsten en het verkoopresultaat kunnen een mooie aanvulling zijn op je pensioen.

Locatie

Alle Blocks Business Parks vestigingen hebben een centrale ligging, dichtbij stadscentra. Alle Blocks locaties hebben een goede bereikbaarheid voor alle vormen van vervoer. Zo zijn jouw Blocks altijd bereikbaar, zowel voor jezelf als voor bezoekers. Daarbij liggen alle vestigingen in een representatieve omgeving, wat doorstraalt op jouw Blocks.

Rendement

Blocks zijn uitstekend verhuurbaar. De verwachting is dat de vraag naar kleinere flexibele en zelfstandige units alleen maar groter wordt. De goede verhuurkansen van je Blocks maken een rendement vanaf 8% haalbaar. Door verdere indexatie van de huurcontracten en de goede kans op waardestijging kan het rendement nog verder oplopen. Door de nieuwbouw en onderhoudsarme bouwwijze zijn de kosten beperkt. Uiteraard horen er bij iedere investering ook risico’s. Meer over het mogelijke rendement en de risico’s kun je lezen in de brochure voor beleggers, te downloaden onderaan deze pagina. 

Zekerheid en eenvoud

Investeren in Blocks is al vanaf een bescheiden bedrag mogelijk. Geniet zo van de zekerheid van je eigen vastgoed en bepaal zelf hoe en aan wie je verhuurt. Ben je liever zelf verantwoordelijk voor de verhuur en het beheer, of laat je het volledig uitbesteden? Bij Blocks heb je zelf de keuze over jouw unit. Maak het zo eenvoudig als je zelf wilt. Blocks assisteert jou bij elke keuze. Ook het onderhoud is eenvoudig geregeld. Dat doet de Vereniging van Eigenaars (VVE). Eenvoudig beleggen, met de zekerheid die jij verdient.

Teruggebeld worden?

Laat hier jouw naam en telefoonnummer achter.

Lees meer over Blocks

Download de algemene brochure

Bel met de Blocks Servicedesk

088 2828 700